Epson Stylus Pro 4800 napló

Nyomtatás
5
Az adott értékelés: nincs Átlag: 5 (2 értékelő)

Ma végre megérkezett a 4800-as. Gondolkodtam, hogy várjak-e pár hónapot és utána írjak róla cikket, de ehelyett inkább úgy döntöttem, hogy napló formájában fogom az Olvasók elé tárni a tapasztalatokat. Folyamatosan bővíteni fogom ezt az írást a frissen kiderült dolgokkal, a problémák megoldásával és a legújabb felfedezésekkel.

A teljes cikk itt olvasható

Hozzászólások

thommy
2007, június 18 - 16:34
thommy képe

Sziasztok.

Bajom van a fotonyomtatással egy Canon 4300-as kütyüvel. A probléma röviden annyi, hogy a színek el vannak csúszva, mély sárgás az egész minden fotón.

Próbáltam a nyomtatók opcióban kézzel utánállítani a színeket, de nem reagált sem a világosabb-sötétebb, sem az alapszínbeállításokra. Lehet, hogy nem a windows saját menüjében, hanem a nyomtatóhoz kapott software valamelyik pontján kell ezt tekergetni ?

Ha valaki tudna segíteni ebben, hálás lennék, mert így a nyomtató gyakorlatilag használhatatlan...

Előre is köszönöm

Thommy

Gábor87
2007, december 27 - 23:16
Gábor87 képe

Szia!

Nekem is ilyen nyomtatóm van, de nekem gyönyörű képeket nyomtat. Mikor kijött az első kép a nyomtatóból, elállt a szavam. minden patron renedesen a helyén van, mindegyikbe van tinta? Ezt ugye úgy tudod megnézni, hogy nyomtatófedél felnyit, és megnézed hogy minden patronnál világít-e a piros led.
Illetve amit még nézz meg:
Nyomtatóra jobb gomb, "Nyomtatási beállítások..." azon belül a hatások fül, ott pedig az "Illusztráció szimulálása" és az "Egyszínű hatások" NE legyenek bepipálva.
Illetve ugyen itt a karbantartás fülön csinálj egy "Fúvóka ellenőrzést". Bár ilyet még nem csináltam, gondolom minden színnel nyomtat egy vastag sort, ahol meg tudod nézni, hogy minden fúvóka működik-e.

Több most nem jut eszembe, ezekkel próbálkozz, aztán majd írj, hogy sikerült-e valami.

Üdv.:Gábor

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti