alamo blogja

Oct
15

Fotópályázatok

Most egy nagyon is égető és aktuális problémáról szeretném megosztani véleményemet veletek: a fotópályázatok lebonyolításáról és lefolyásáról lenne szó. Lebonyolításról a pályázatot kiíró részéről, lefolyásáról a résztvevőket illetően. Legtöbb esetben maga a kiírás is elhibázott már. Szinte tök mindegy nekem, hogy mi a tét, a sikerélmény a fontos, ezt hajszolja mindenki. Van aki a kicsi vagy nagy díjat is, általában vadkeleti erkölcstelen módszerekkel, de erről később.  tovább »

Oct
07

Belépő blog

Olvasom a fototipp.hu fórum szabályzatát. Jó hangulatomnak kellene lenni: erkélyem melletti fákon mókusok ugrándoznak, a nap is ide süt ebben a szeptember végi hidegben. Mindezek együtt kellemes érzéssel töltenek el és igyekszem megdolgozni tartalmasan első blogírási feladatommal, melyre az említett fórum-szabályzat "kényszerít".

Mondom: kényszerít, miközben helyeslem álláspontjukat és hangulatom rosszra fordul.

Mert problémám van, nem is kicsi. Kedvenc időtöltésemnek, a fotózásnak keresnék publikációs fórumot. Ugyanis normális ember nem a fiókjának készíti fényképeit, szeretne valami sikerélményt időnként, de legalább visszajelzést "műveire". Akár kedvezőtlent is, ám nem hányaveti, henye, modortalan, agresszív stílusban.  tovább »

A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti