Elköszönő

Esszék
0
Az adott értékelés: nincs

Minden dolog véget ér egyszer, és nincs ez sajnos másként a FotóTipp esetében sem.  Hét évvel ezelőtt ezekkel a szavakkal indítottam az oldalt : „Úgy gondoltam létrehozok egy független weboldalt ahol a saját véleményemet, tapasztalataimat és fényképezéssel foglalkozó barátaim véleményeit, tapasztalatait teszem közkincsé…” Nos érdekes utazás volt ez a hét év, hosszabb rövidebb szünetekkel, fellángolásokkal. Azonban az idő múlásával az ember is változik, áthelyeződnek a prioritások, más dolgok lesznek fontosabbak. Az elmúlt egy év alatt rá kellett jönnöm, hogy nem csak az időhiány az, ami miatt nem írok újabb cikkeket. Valahogy elmúlt az a lelkesedés, amivel anno belevetettem magam a webes magazinkészítésbe.  Azt hiszem, hogy itt az ideje a végleges döntésnek a továbblépésről.

A mai nappal a FotoTipp.hu ebben a formában bezárja kapuit. A meglévő tartalom még év végéig online marad.

Ha esetleg valaki vagy valamely vállalkozás úgy gondolja, hogy továbbvinné a magazint, akkor keressen meg eosbandi kukac gmail.com címen mivel a domain név, a keretrendszer és a design valamint a tartalom jelentős része ELADÓ.

Köszönöm minden olvasónak hogy kitüntették figyelmükkel a FotóTipp-et, minden jót, szép fényeket és szép képeket mindenkinek!

Schäffer András alias Sefi

Hozzászólások

szurkebarat
2012, augusztus 20 - 03:32
szurkebarat képe

Kár, hogy abbahagyod, méginkább ha elvész minden eddigi remek tartalom.  Ne dobd el az itt felhalmozott értékes információt!

scarbantia
2012, augusztus 30 - 15:05
scarbantia képe

Tényleg kár hogy vége. Mikor láttam az új dizájnt, reménykedtem, hogy újra feltámad a lap.

Sokszor, ha valami hasznos infó kellett, ide jöttem keresgélni, sok jó dolog van itt. A tartalomért nagyon kár lenne, jó volna, ha fent maradna valamilyen formában.

...Meg valahogy van itt még abból a régi levegőből, valahogy más volt akkor még ez a fotós világ... A digitális világ kezdete körül. Kár lenne érte...

kukac jani
2012, október 2 - 00:35
kukac jani képe

 

Nekem ez az oldal volt a kezdetek kezdete. Amikor elkezdtem nézegetni, Praktica L-el és 400mmes novoflexel fotóztam kacsákat, akik amúgy is kézből ettek :D alig birtam el a felszerelést... 

Kösz mindent!

Fotólabor
2012, október 18 - 21:00
Fotólabor képe

 Amikor kezdtek megjelenni az "egy fotós feleség" írásai, már sejtettem, hogy ez lesz. Sajnálom, hogy így alakult, mert egykor pezsgő élet folyt az oldalon, sok hasznos infóhoz jutottam én is, melyek segítettek a felszerelésem összeállításában. Remek cikkeket lehetett olvasni, és az is nagyon tetszett, hogy hozzá lehet járulni a tartalom bővítéséhez kommentekkel, vagy egy még nem szereplő felszerelés bemutatásával. Érthető amit indokként leírsz, de szerintem is fontos lenne a felhalmozott tartalmat továbbra is minél tovább elérhetővé tenni, hiszen azoknak nagy része még jódarabig aktuálisak maradnak (pl: objektívekel szerzett tapasztalatok), és valóban kár lenne, ha ezek elvesznének!

Ahmet
2012, október 20 - 14:07
Ahmet képe

Igen, más volt. Kár, hogy elmúlt. Mindenesetre érdekes itt látni a nagyon régi Indexes nickeket. Kösz a rengeteg munkát! Egy ilyen oldal szerkesztésénél kevés a visszajelzés, és az eléggé frusztráló, úgyhogy utólag még egyszer: KÖSZÖNJÜK!

maros
2012, október 24 - 13:41
maros képe

Szia Sefi !

Az első reakcióm az volt, hogy nemááá !!! - de végiggondolva (dehamar elszaladt a 7 év),  - megértelek.

Én is köszönetemet szeretném kifejezni, a sok önzetlen munkáért ! További sikeres éveket kívánok !!

Üdvözlettel: Maros

 

BrookR
2012, november 2 - 00:20
BrookR képe

Én is köszönöm a segítséget. Ezen az oldalon találtam rengeteg olyan infót összegyűjtve, ami igazán beindította nálam a fotós barlácsolást. :) Nagyon hasznos volt. Sajnálom, hogy vége.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti