May
18

Tisza-tó a hétvégén

0
Az adott értékelés: nincs

Az elmúlt hét második felében látva a jó időt (és az időjárás előrejelzéseket) péntekre kivettem egy nap szabit. A péntek estét és a szombat reggelt a Tisza-tavon töltöttem. Már rég volt ilyen eredményes egyetlen nap! Pár képet a Madarak galériámban lehet látni már most is, valamint nekiláttam egy cikknek is - amiről még nem tudtam eldönteni, hogy az 500mm f/4L IS lencséről, vagy inkább a tóról szóljon. Jelenleg még mind a kettőről... A napokban látható lesz a végeredménye!

De addig is egy kis érdekesség.

A képen egy násztáncot lejtő búbos vöcsök pár látható. Sajnos annyira közel most nem sikerül kerülni, hogy értékelhető kép készüljön róluk, így a fenti illusztráció is egy kocka igen kis része kivágva. Viszont legközelebb ismét megpróbálom! Talán még azt is sikerül egyszer lencsevégre kapni, ahogy egy ágat adnak át egymásnak (amit keresőben már láttam).

Hozzászólások

PusztaiL
2005, május 29 - 16:20
PusztaiL képe
De hétvégén inkább újra a Tiszán és a Hortobágyon voltam. Igyekszem befejezni a cikkeket, de azért addig is a galériába teszem fel a képeket, amiket készítettem. Ja igen, és sikerült a vöcskök násztáncát is rendesen lencsevégre kapni!
kukac jani
2005, június 17 - 18:59
kukac jani képe
Azért egy 600-as objektível lehet ott valamit kezdeni?
PusztaiL
2005, július 23 - 21:35
PusztaiL képe
Én 500-ast használok, plusz szinte mindig rajta van az 1.4x telekonverter. De elég sokszor van szükség a 2x-re is. 500mm alatt viszont nem sok eredménnyel jártam.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti