Változások a Fotótipp.hu rendszerében

Hírek és újdonságok
4
Az adott értékelés: nincs Átlag: 4 (1 szavazat )

Az elmúlt hónapban azon munkálkodtunk, hogy az immár két éves 4.6 drupal motort a legfrissebb 4.7.4 változatra frissítsük. A frissítés sok apró, de bosszantó hibát kijavított, többek között az RSS feedek IE7 kompatibilitását és a levélküldés (jelszó, új cikkek, személyes üzenetek) anomáliáit. A frissítéssel párhuzamosan néhány "apró" módosítás is történt a kinézeten, illetve két új funkció is bevezetésre került.

Az egyik új funkció a tartalmak értékelésének lehetősége. A bejelentkezett felhasználók az egyes cikkek bevezetője alatti "szavazás" linkre kattintva egy ötös skálán értékelhetik a cikkeket. Az átlagolt eredmény pedig szintén a bevezető alján található "csillagskálán" olvasható le.

A másik újítás, hogy a cikkek teljes szövege csak a bejelentkezett felhasználóknak érhető el, bejelentkezés nélkül csak a bevezető és a hozzászólások olvashatóak.

A lehetőségeinkhez képest teszteltük a frissített keretrendszert, azonban ez nem jelenti azt, hogy nincs benne hiba. Kérem minden Kedves Olvasónkat, hogy ha hibát, furcsaságot tapasztal, esetleg javaslata van akkor azt vagy a fórumban vagy pedig ezen cikk megjegyzéseinél jelezze felénk.

Köszönettel,

Fototipp.hu Team

Hozzászólások

handras
2006, november 5 - 17:42
handras képe

"A másik újítás, hogy a cikkek teljes szövege csak a bejelentkezett felhasználóknak érhető el, bejelentkezés nélkül csak a bevezető és a hozzászólások olvashatóak."

Sorry, de ez számomra nagyon nem szimpatikus.

Sefi
2006, november 5 - 20:55
Sefi képe

Konkrétan mi a probléma ezzel a megszorítással ?

---Sefi ---www.fototipp.hu

Rollei
2006, november 10 - 09:22
Rollei képe
Szia: Szerintem sem túl jó megoldás az, ha a cikkek teljes szövege csak a regisztrált felhasználók számára érhető el. Ugyanis én úgy vagyok vele - és szerintem sokan mások is - hogy ha már regisztrálni kell magához az olvasáshoz is, akkor inkább hagyom a fenébe az oldalt, van éppen elég hasonló a neten. Ha olvasott lapot akarsz, akkor ne korlátozd magát az olvasási lehetőséget. Ha ragaszkodsz a regisztrációhoz, akkor azzal lehet hogy rövid távon valamivel több regisztrált felhasználót tudsz majd kimutatni, de abban biztos vagyok, hogy a tényleges olvasottsága csökken a lapnak. Más kérdés a letöltés. A karácsonyi szabi idejére tervezem, hogy beszkennelgetem a regi Rollei-es és egyéb kezelési és javítási útmutatóimat, mivel ritkák és régiek, kincset érhetnek annak, aki éppen ilyen géppel barátkozik - na ezekért a letöltésekért már érdemes lenne regisztrálni. dp Utóiratként: Lehet hogy már nyitott kapukat döngettem, ugyanis kipróbáltam, hogy mit látok nem regisztrált felhasználóként belépve. Az a néhány cikk, amit próbaként megnéztem, így is megnyílt teljes terjedelemben. Ha visszaállítottad a régi rendszert, akkor tekintsd tárgytalannak a fentieket. dp.

Rollei
2006, november 24 - 09:08
Rollei képe
Szia Sefi: Nézegettem a Galéria részt, és lenne egy észrevételem: Akárhányszor megnyitom, mindg a csapat galériáival indul. Szerintem praktikusabb lenne a régi módon a Képindex-el indítani, ha a galéria ikonra kattint az ember, ugyanis ez az étlap az új képekhez. Szerintem nem mindenkinek (magamat is beleértve)van türelme végig böngészni minden galériát, hogy az új képeket láthassa. dp

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti