Antarktisz expedíció, 2007 február

Helyszínek/Útleírások
5
Az adott értékelés: nincs Átlag: 5 (6 értékelő)

Négy éve dédelgetem azt az elképzelést, hogy valahogy el kellene menni az Antarktiszra. Kezdetben elérhetetlen álomnak tűnt, olyan hihetetlen magas árakat szabtak egy alig valamivel több, mint egy hetes útért. Aztán 2005 tavaszán megdöbbenten tapasztaltam, hogy Michael Reichmann összeállt a Quark Expeditions nevű céggel, és a korábbi árak durván feléért szerveztek fotós expedíciót azon év végére. Sajnos akkor nem ébredtem fel időben, így lemaradtam róla. Azonban ahogy visszaértek Michael-ék, már meg is hirdette a következő expedíciót.

A teljes cikk itt olvasható.

Hozzászólások

ovarzoli
2007, január 14 - 17:13
ovarzoli képe
Hát elsőként had gratuláljak, és kívánjak kéz és lábtörést. "Késő tavasz/kora nyár folyamán pedig egy kiállításra készülök a képanyagból." A szavadon fogunk! Esetleg egy megközelítő árat írhatnál. Zolee
Benjamin
2007, január 14 - 18:36
Benjamin képe
A linken ott van az info, ha jol latom $12 500 es $20 000 kozotti arak vannak, kemeny
Lewwi
2007, január 15 - 01:14
Lewwi képe
Akkor másodjára, én kívánok sok sikert. Remélem sok sikeres képet tudsz készíteni, nem fogja semmid sem feladni a szolgálatot és ki tudod próbálni a hátfalakat. Izgatottan várjuk a beszámolókat... (igaz még el se indultál :) Üdv: Lew
ceva_sony
2007, január 23 - 20:14
ceva_sony képe
Én is jó utat kívánok, szép fényeket, kevés rázkódást a hajón, és elég időt a beszámoló megírásához! Tuti fantasztikus élmény lesz.
PusztaiL
2007, február 1 - 11:04
PusztaiL képe
Köszönöm a jókívánságokat! Lassan elindulok, és ahogy ígértem, menet közben majd készülnek a cikkek és a blogba is igyekszem írni.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti