Kiegészítő gyermekfotózáshoz

Fotobarkács
4.53846
Az adott értékelés: nincs Átlag: 4.5 (13 értékelő)

Talán az egyik legnehezebb és ugyanakkor leghálásabb téma a gyerekek fényképezése. Különösen igaz ez a kisebb korosztályra. Állandóan izegnek-mozognak, nem köti le a figyelmüket semmi és a lehető legritkábban figyelnek a szerencsétlen fotósra. Persze lehet próbálkozni a képek lesből készítésével, de időnként szükség van arra is, hogy "hagyományos" portrét készítsünk. A most bemutatott egyszerű vakupapucsba illeszkedő eszköz ebben nyújt hathatós segítséget.

Valami olyasmit kell használnunk ami felkelti a gyerekek figyelmét, mi több folyamatos figyelésre készteti őket, lehetőleg a fotós, a fényképezőgép irányába. Nos akármennyire is ellenzik a fogorvosok, az tény, hogy minden gyerek szereti a cukorkát. Különösen igaz ez az PEZ cukorkára amelyen generációk nőttek fel. Ebben a cukorkában az a legjobb, hogy van saját adagolója, amely a legkülönfélébb formákban, mesefigurákkal beszerezhető.

Nincs más dolgunk, mit beszerezni egy doboz PEZ cukorkát valamilyen adagolóval együtt és az adagolót felaplikálni a fényképezőgépünkre. Szerencsére az adagoló aljának kiképzése mintha csak erre lett volna tervezve. Csupán a talp szélességét kell egy kicsit csökkentenünk amit éles késsel pár pillanat alatt elvégezhetünk. (kb. 1-2 millimétert kell lefaragnunk mindkét oldalon). Ezután az adagolót egyszerűen becsúsztathatjuk a vakupapucsba. (Az egyetlen hátrány, hogy ilyenkor nem tudunk vakut használni, csak a szinkron csatlakozóról.)

A tesztek alapján a gyerekek körében osztatlan sikert arat a kiegészítő. Igény esetén (az pedig biztos hogy lesz) cukorkával is meg lehet tölteni és a sikeres képek után azonnal lehet jutalmazni a kis fotómodellt. Ha a választott figura iránt ellanyhul az érdeklődés, gyorsan és kis beruházással cserélhetjük újabbra.

Hozzászólások

Benjamin
2007, november 12 - 13:59
Benjamin képe
Ez kesz, nagyon jo otlet! :)))
ceva_sony
2007, november 12 - 14:05
ceva_sony képe
Nagy otlet :)
joco
2007, december 27 - 07:46
joco képe
Egyszerű,de nagyszerű.Grat.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti