May
06

Főnix

3
Az adott értékelés: nincs Átlag: 3 (2 értékelő)

Végre elkészült a mű, de az alkotó(k) nem pihennek. Igazából az elmúlt pár hétben nem hittem el, hogy eddig eljutunk. Mindig előkerült valami apró hiba, elgépelés, nem pontosan illeszkedő elem, kódhiba, CSS keverés. Nem állítom, hogy minden hibát megtaláltunk és kijavítottunk, de van egy pont ahol tökéletesre törekedés felett győzedelmeskedik a racionalizmus. Azt hiszem, hogy elfogadhatóra sikerült csökkenteni a hibák számát.

A szokásos kérésünk az, a kedves és tisztelt olvasókhoz, hogy ha hibát találnak, vagy úgy gondolják valamit másként kellene csinálni akkor ne legyenek szégyenlősek és jelezzék nekünk a http://www.fototipp.hu/kapcsolat oldalon vagy a vadonatúj fórumunk megfelelő szekciójában (http://www.fototipp.hu/fotoforum/index.php?board=6.0 ) .

Mostantól ismét arra fogunk fókuszálni, hogy minél gyakrabban és minél érdekesebb írásokkal lássuk el a kedves olvasókat. Köszönjük a kitartást és a türelmet.

Hozzászólások

Benjamin
2008, május 13 - 22:03
Benjamin képe
Sorry de lehet h. a fotozasban nagyon jo a fekete feher (na jo esetunkben #161F1F vs #FFFFFF) de itt a weben olvashatatlan a szoveg es kiguvad a szemem, valoszinuleg el fogtok vesziteni egy olvasot, de sztem a statisztikaban is erzodnie kell mar a kevesebb "latogatasnak"
Sefi
2008, május 13 - 22:35
Sefi képe

Első lépésként a szöveg színét levettem #ccc -re, és csinálok egy alternatív világosan-sötét témát amit a látogatók beállíthatnak.

Üdv,

  Sefi

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti