Jun
13

Változások kora

4
Az adott értékelés: nincs Átlag: 4 (4 értékelő)

Szervizeltetni macerás és kellemetlen dolog. Kellemetlen bármilyen eszköz visszavitele, az ügyintézés macerás, a várakozás pedig idegtépő lehet még egy porszívó esetében is. Bár átlag amatőr ritkán fordul meg szakszervizben, előbb utóbb eljön mindennek az ideje.

Ha valaki mostanában jár a C...n hivatalos szervizében, némi változásnak lehet tanúja. Írom ezt, azért mert az utóbbi néhány hónapban megfordultam párszor.

Külföldön vásárolt gépem szerettem volna garanciálisan javíttatni. Amikor a vázvásárlásra került sajnos még hónapokig nem volt itthon kapható ezért is döntöttem a külföldi beszerzés mellett.

Furán hangzik, de mivel egy elismert hibájáról szólt a dolog ezért megpróbáltam itthon intézni. A gép munkaeszköz, ezért nem szerettem volna hetekre megválni tőle és kéz tördelve várni a gyorspostát mikor állít be vele. Elég hihetetlen volt, a javítást 48 órán belülre ígérték, ez külföldön ez több időt vett volna igénybe. Az újhelyre költözött szervizben gyorsan sorra kerültem. Kiváló kiszolgálásban volt részem. A kamerát 32 órán belül tényleg visszakaptam! A gyártó egy 2GB-os CF kártyát adott, kompenzációképp, ami ugyan jelképes, de mégis több mint a semmi. A gép nem sokat javult, első körben a ezt a szerviz hibájának véltem. Később Pusztai Lacival szoftver hibát állapítottunk meg (az algoritmus kalkulációképességeit illetően) a mi későbbiekben be is igazolódott..

Másodszor és harmadszor is objektívet javíttattam.

Lepattant napellenzőtartó, lötyögő objektívtubus és gumiszigetelés csere volt napirendben. Meg kell mondanom, hogy újfent kiválóan megoldották mindkét esetben a problémákat. Méghozzá néhány napon belül. A javítás elvégzéséről pedig SMS-t kaptam a munkalapszámmal és a nyitvatartási idővel. Szerintem, ha mindenképp megemelték a lécet és azt hiszem, ezeket a sorokat le sem írnám , ha kivetnivalót találnék a javításban.

Nyilván vannak kirívó esetek is, de nekem kedvezőek voltak a tapasztalataim ezért is osztom meg.

A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti