Jan
09

Visszatértünk...

0
Az adott értékelés: nincs

Egy kevés kihagyás, és egy szerver költözés után ismét zakatol a Fotótipp.hu vonata. A dedikált szerverről áttelepültünk egy Webszolgáltató céghez, emiatt pedig volt némi technikai problémánk, de úgy tűnik sikerült megoldanunk. Ha esetleg valaki valamilyen problémát, hibát tapasztal, akkor kérjük, hogy a KAPCSOLAT menüponton keresztül írja meg nekünk. Most pedig következzenek a cikkek...

Hozzászólások

fejes.istvan
2009, január 9 - 20:33
fejes.istvan képe
Őszintén örülök, hiányoztatok! :)
batu
2009, január 11 - 17:26
batu képe
Be welcome ! Jó hogy újra itt vagytok. Üdv: Tom
Lewwi
2009, január 11 - 21:30
Lewwi képe
Nagyon örülök, hogy sikerült újra használhatóvá tenni az oldalt. Köszönöm, hogy végre a keresztény erkölcsnek ellentmondó aktot levettétek a főoldalról. Félve néztem újra a főoldalra, de örömmel láttam, hogy le lett véve az említett kép. Kérlek benneteket Sefi, PusztaiL és más szerkesztők, ne tegyetek ki máskor aktot a főoldalra ha lehet, hogy bármikor tudjam ajánlani keresztény fotóstársaimnak a fototipp.hu-t. (az elmúlt időben ezt nem tehettem meg, pedig szeretem az oldalt, és sokat tanultam tőletek!) Tudom, hogy nektek a fotózás velejárója, és egy művészi téma az emberi test, ez ellen semmi kifogásom, hogy ti mit fotóztok, de ha a főoldalon ez fogadja az erkölcsös látogatókat, az egész oldalt ki fogják nyomni. Köszönettel.: Lénárt Levente (Lewwi)
fejes.istvan
2009, január 13 - 16:44
fejes.istvan képe

Erkölcsös látogató?... meg akt? ... meg hogy kinyomják a keresztény látogatók?

ismered azokat a szavakat, hogy álszent? és bigott?

Néhány sor alább a "Szent Bibliából"

" Csókoljon meg engem az ő szájának csókjaival;
mert a te szerelmeid jobbak a bornál"

"A te drága kenetid jók illatozásra;
a te neved kiöntött drága kenet;
azért szeretnek téged a leányok."

"A te két emlőd olyan, mint két vadkecske, egy zergének kettős fia, a melyek a liliomok közt legelnek."

"Serkenj fel északi szél, és jőjj el déli szél, fújj az én kertemre, folyjanak annak drága illatú szerszámai, jőjjön el az én szerelmesem az ő kertébe, és egye annak drágalátos gyümölcsét. "

" Az én szerelmesem kezét benyujtá az ajtónak hasadékán, és az én belső részeim megindulának ő rajta.
" Felkelék én, hogy az én szerelmesemnek megnyissam, és az én kezeimről mirha csepeg vala, és az én ujjaimról folyó mirha a závár kilincsére."

És végére egy gyöngyszem, az Énekek éneke 8. részből:

"Vajha lennél nékem én atyámfia, ki az én anyámnak emlőjét szopta, hogy téged kivül találván megcsókolnálak; még sem útálnának meg engem."

"Nem folytatnám tovább, még mielőtt melegség járja át a mi szívünket... Ugyan mennyivel volt "aktabb" ez a kép, mint a fenti írások"

FixY
2009, január 13 - 18:31
FixY képe

Remélem, csak szórakozol (esetleg részeg voltál, amikor ezt leírtad).

 

fejes.istvan
2009, január 13 - 19:04
fejes.istvan képe

Ez a Biblia, Kedves Barátom, semmi más. Károly Gáspár fordításában. Csupán idéztem. A keresztény vallások szent könyve. Vajon miért kell Neked azt gondolnod, hogy részeg valaki, aki ilyent ír? Ja, hogy nincsenek itt sajnos érvek a személyeskedésen túl?

Magam nem megyek egyetlen weboldalra sem, ha nekem az nem tetszik és nem oktatok ki senkit az erkölcsről - pláne olyan alapon, amely ráadásul korántsem oly tisztán jeleníti meg az említett "erkölcsöt", amiről beszél.

 

 

FixY
2009, január 13 - 19:21
FixY képe

Arról nem én tehetek, hogy nem ismered az oldal szerkezetét.

Az álszenteskedő olvtársnak szólt a megjegyzésem. :) 

fejes.istvan
2009, január 13 - 21:03
fejes.istvan képe

Oh, bocs, nem tudtam kisilabizálni és nem gondoltam, hogy neki.

Egyébként nem akarom őt sem bántani... csak úgy gondoltam, beszélgessünk az erkölcsről...

gerq
2009, január 12 - 11:26
gerq képe

Sziasztok!

Valamit benézek vagy tényleg nem frissül az oldal rss-e? Kommentek jönnek rss-ből.

Köszi a figyelmet!

amator
2009, január 12 - 19:33
amator képe
Én is nagyon örülök, hogy életre kel a lap ismét, egyben meg is vagyok döbbenve ezen a szemérmes hozzászóláson. Még szerencse, hogy odaírtad, hogy keresztényi prüdériából nem tudsz ránézni egy női hátra. Azt hittem vendég hallgató vagy valamijik csador királyságból. Nem nézted el a dátumot, és a földrajzi koordinátákat?
ladislav
2009, január 12 - 20:59
ladislav képe

Éljen a visszatért lap! Már csak egy kis új anyagot várunk. :) (Tudom írhatnánk mi. De hát nem értek hozzá.)

(Kedves amatőr és Lewwi legalább itt ne essünk egymás torkának. Bárkinek is legyen igaza.)

Lewwi
2009, január 13 - 23:15
Lewwi képe

Köszönöm István az idézeteket, olvastam már párszor az Énekek Énekét is, amit Salamon írt a feleségének. (habár kb ezer felesége volt a végén, de ha már itt járunk az apja Dávid király is Bethsabéval esett bűnbe- ráadásul nézés által nem úgy, hogy olvasott róla :) -amit szintén leír a Biblia azért, hogy mi már ne rontsuk el. Szóval a feleség és a férj közti párkapcsolat, szexuális kapcsolat teljesen Bibliai, azonban a Biblia szerint egy idegen nőt nézegetni nem erkölcsös, mert Jézus azt mondta, hogy "Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kivánságnak okáért, immár paráználkodott azzal az ő szívében.". Szeretném hangsúlyozni, hogy nem kioktatásból írtam, csak az ismeretek bővítéséért. Ja, és úgy tudom, aki megpróbálja a hitéletét minden nap megélni, nem csak vasárnap az nem álszent maximum konzervatív. ;)

Köszönöm, hogy tudtunk beszélgetni István.

Kedves FixY, köszönöm aggódásod, de nem szórakozom és nem voltam részeg.

Amatőr! A jelenlegi koordinátáim: Északi szélesség 47,53° és Keleti hosszúság 21,63°. A mai dátum: 2009 Január 13.

Ja, majd el felejtettem, Sefi, PusztaiL és egyéb szerkesztők, ne haragudjatok, hogy ilyen vitát robbantott ki a hozzászólásom, nem gondoltam, hogy ilyen vízhangja lesz a nyílt levelemnek.

Üdvözlettel.: Lénárt Levente (Lewwi)

fejes.istvan
2009, január 14 - 16:24
fejes.istvan képe

Lewi,

semmiképp nem akarlak hitedben ingatni, de vajon az utolsó idézet is a feleségéről szól? :))) Félek, hogy nem...

S hogy Salamon kinek írta... hát persze, akinek mindenki felesége lehet :))

Jah, és ha már Dávidnál tartunk  - mintha előtte elküldte volna Bethsabé férjét a háború első sorába... hihi! nem volt ez a Dávid hülye :)

Jajj, tudom, ez nem számít be, mert ez az Ószövetség, az meg nem a kereszténység, hanem a zsidók voltak...

s utószor egy kis teológiai vita az általad idézett, Jézussal mondatott szövegből:

Paráználkodás = házasságtörést jelent bibliai értelemben... tovább ezt nem boncolgatom

S persze bátran éld meg a hitéletedet minden nap, de mi sem megyünk keresztény oldalakra és figyelmeztetjük a szerkesztőt, hogy vegye le ezt a Jézus sztorit, mert nem bírjuk a vért...

Most persze szándékosan túlzok, mert szeretném, ha megértenéd, mi volt itt a baj.

Kár, hogy az egyház(ak) az idők során olyan "magyarázati" jelentéstartalmat tettek a bibliához, ami az alap írás többszörösére rúg és ennek kiragadott részeit teszik meg katekizmus szerűen a vallás alapjának. Sajnos nem sokban különbözik ez attól, mint mikor azt kellett mondani, hogy a "szocializmus szabadság a népnek".

A kifogásolt kép pláne nem volt ízléstelen és erkölcstelen, belefért végül is az akt kategóriába, de igen-igen light volt. Ez könnyen belátható más képekkel összevetve, de az ilyesmi persze relatív.

Lewwi
2009, január 14 - 22:51
Lewwi képe
Kedves István! A Bibliában úgy olvastam, hogy előbb történt a házasságtörése Dávidnak, és utóbb a gyilkosság... Nem gond, nem az a lényeg. Aztán azért is idéztem Jézus szavait, mert ugyebár a házasságtörés nem erkölcsös. És a házasságtörés egyik indítómotorja a nézés utáni parázna gondolatok. (egy "világi" újságban olvastam.) Illetve amit említettél, hogy az egyház(ak) magyarázati jelentéstartalmat adtak a Bibliához, azt én sem szeretem, ezért sem járok tradícionális felekezetbe(bár ez az előbbi hozzászólásaimból nem derült ki). Na de talán hagyjuk is ezt az egész beszélgetést, inkább örüljünk, hogy visszatért a fototipp.hu, és megosztotta velünk Sefi azt a titkot, hogy a tüzeskedés után mégsem pisilünk be éjszaka... :) :)

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti