Vélemények Megtekintve Legutóbbi vélemény dátuma
2 21947 2006, November 22.
spacer
Javasolva Átlagos ár Átlagos osztályzat
A véleményezők 100%-a által 90,000 Ft 10.0
256eos3.jpg


Leírás: 45 AF pont, szemmel vezérlés, spot/multi spot mérés, cserélhető mattüveg, és sokminden más, ami elvárható az EOS 1 helyettesétől. Azonban a por és cseppállóságról le kell mondanunk.
Kulcsszavak: EOS 3


Ahmet


Regisztrált: 2005 Augusztus
Vélemény dátuma: 2006, November 19. Javasolná másnak is? Igen | Ár: Nincs megadva | Osztályzat: 10 

 
Mellette: gyors, pontos, könnyen kezelhető, pro.
Ellene: súly

Egyszerűen az ember kezébe öntötték a gépet, ami kell is, mert van súlya. A kezelőszervek kézreállnak, bár nem a szokásos tekerős gombok, amit kicsit sajnálok. A custom functionsben rengeteg dolgot lehet testreszabni. A követő fókusz alkalmazása esetén aktíválódó AF pontok számától a filmkockák számlálásáig. Sajnos a tükörfelcsapást is ide sikerült rakni, ami egy kicsit nehézkes. A funkciók nyomógombokon keresztül érhetők el, ami furcsa a tekerők után, amik talán kényelmesebbek, de ez a megoldás lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással alapállapotba hozzuk a gépet. Nem kell attól tartani, hogy elfeljetjük visszaállítani a fénymérést, AF módot, vagy a kompenzációt.
A gépet kézbefogva az ember érezheti, hogy ez nem egy játékszer, hanem munkaeszköz.
Ja, és egyáltalán nem néz ki olyan bután, mint a reklámfotókon. : )
Adams


Regisztrált: 2006 Január
Vélemény dátuma: 2006, November 22. Javasolná másnak is? Igen | Ár: 90,000 Ft | Osztályzat: 10 

 
Mellette: Gyors és profi
Ellene: -

Kiválóan megtervezett filmes váz, tényleg minden kézre áll, és mindent tud amit kellhet filmnél, sőt van olyan funkciója mit nem is használok. Markolat nélkül nem áll stabilan az állvány talpon. De booster nélkül is remek a fogása. Szóval tényleg profi cucc, és a digit előre törösével jóval (régebbi) reál értéke alatt hozzá lehet jutni.


Powered by: ReviewPost PHP
Copyright 2006 All Enthusiast, Inc.