FotóTipp videók

Videó: Családi kép, kicsit másképpen

FotóTipp videók

Hosszú szünet után ismét jelentkezik a FotoTiPP videó rovata. Ebben a részben, egy különleges családi kép elkészítésének lépéseit mutatjuk be. A nagyszülőkre gyakorolt pozitív hatás garantált.  tovább »

Fototipp-Videó: Eszközök nagy objektívekhez

FotóTipp videók

A régi, nem publikált anyagok között böngészve találtam rá egy hosszabb lélegzetvételű anyagra, amit anno a Fototipp-videó sorozat második részéhez rögzítettünk.  Bár az anyag teljes terjedelmében nem lett használható. Pusztai Laci nagy objektívekhez használható eszközökről szóló bemutatóit kár lenne az enyészetnek adni.  tovább »

Videó : Lightroom retusálás

FotóTipp videók

Egy program kezeléséről, lehetőségeinek bemutatásáról igen fáradságos munka cikket írni. Minden lépést képernyő mentésekkel kell illusztrálni és úgy leírni, hogy az olvasó számára is egyértelmű legyen. Mennyivel egyszerűbb szimplán megmutatni, s közben elmondani, hogy mit miért is csinálunk. Nos ez utóbbit szeretnénk megvalósítani. A program az Adobe Photoshop Lightroom 1.0 aminek az érdekesebb funkcióit és kezelését videó sorozatban mutatjuk be.  tovább »

DSLR érzékelő tisztítás videó

FotóTipp videók

A DSLR érzékelők tisztításáról szóló cikk (http://www.fototipp.hu/sensorclean) nagyon sikeres volt. Úgy gondoltuk, hogy a tisztítás menetét a jobb illusztrálás kedvéért videón is bemutatjuk.  tovább »

FotoTipp.hu videó, első kiadás

FotóTipp videók

Az írott szó, fényképekkel kiegészítve nem rossz információ átadó, azonban sokan előnyben részesítik az élőszóban elmondott dolgokat. Ebből az gondolatból kiindulva új rovattal bővítjük a FototTipp.hu-t, mégpedig egy videó kiadással. Alkalmanként egy-egy témát, helyszínt fogunk körüljárni, elmondva személyes tapasztalatainkat a témával kapcsolatban.  tovább »

A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti